Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η τραγωδία είναι τεράστια.


Προσπαθώντας να δούμε τα πράγματα καθαρά  και με ειλικρίνεια είναι καθαρό ότι η τραγωδία είναι τεράστια όχι μόνο για αυτούς που χάθηκαν αλλά και  για  τέσσερις άλλους λόγους .

Πρώτος λόγος είναι τα χοντρά λάθη στους χειρισμούς του θέματος .Από την απόφαση να τοποθετηθούν τα φορτία πολύ κοντά σε ένα πολύ στρατηγικό σημείο για την λειτουργία του κράτους    μέχρι τους χειρισμούς των τελευταίων μηνών που ενώ το πρόβλημα ήταν ορατό η μόνη απόφαση που μπόρεσαν να βγάλουν ήταν το ράντισμα.

Δεύτερος λόγος ήταν η τεράστια οικονομική ζημιά μάλιστα σε μέρες κρίσης  η οποία θα κατεβάσει το βιοτικό μας επίπεδο αρκετά .(  Ένα τέτοιο χαστούκι ίσως μας χρειάζεται για να προσγειωθούμε λίγο)

Τρίτος λόγος είναι το ότι μια μερίδα κόσμου διαμαρτύρεται όχι για τα πιο πάνω αλλά γιατί δεν μπορεί να χρησιμοποιεί κλιματιστικό και  

Τέταρτος λόγος είναι η οπτική γωνία του πολιτικού κόσμου και οι δηλώσεις τους .         
Το τι έχουν στο πίσω μέρος του εγκεφάλου τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Όλα αυτά ωφελούνται στην κακοδιαχείριση σε όλους τους τομείς του κράτους από ανθρώπους που μπήκαν σε καίριες θέσεις μετά την εισβολή χωρίς ικανότητες και έκτισαν περιουσίες στις πλάτες όλων μας.
Από όλους αυτούς είναι που πρέπει να καθαρίσουμε την χώρα και πιστεύω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι με ικανότητες για να τους αντικαταστήσουν.

1 σχόλιο: